Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Реєстрація

imgonline-com-ua-Resize-1JzkwY2OwOPd29 вересня Україна та весь цивілізований світ вшановує пам'ять жертв Бабиного Яру. У цей день 83 роки тому в Києві сталася одна з найбільших трагедій в історії України періоду Другої світової війни. Бабин Яр є місцем пам'яті та некрополем для близько 100 тисяч цивільних громадян і військовополонених, розстріляних нацистами у 1941–1943 роках.

 метою увічнення пам'яті про одну з найтрагічніших сторінок Голокосту – масове вбивство євреїв Києва; вшанування жертв злочинів, скоєних нацистами під час окупації столиці України, мирних жителів усіх національностей, військовополонених, учасників українського визвольного руху, об'єднання зусиль суспільства щодо запобігання повторення злочинів проти людяності класним керівником та учнями 9-А класу МОКВИНСЬКОГО ліцею було проведено тематичну годину «День пам'яті трагедії Бабиного Яру».
Протягом заходу присутні пригадали трагічні події у Бабиному яру, переглянули фрагменти документального фільму, запалили свічку Пам'яті, вшанували невинно убієнних хвилиною мовчання, переглянули документальні фотографії тих часів.

«Історії властиве повторення, і в цьому є її трагедія». На жаль, сьогодні ми стаємо свідками не менш кривавих подій, що знову розгортаються на території нашої держави. Нацизм в росії відроджується в рашизмі, сповідуючи ту ж саму політику, застосовуючи практично ті ж самі методи: масові страти, вбивства з особливою жорстокістю, фізичні та психологічні тортури, викрадення та вивезення людей, зокрема дітей.
Віримо, що московський тоталітарний режим, який сьогодні чинить терор на українській землі, зрештою понесе заслужене покарання, як і нацистські злочинці свого часу.

Більше фото

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Join Us Facebook

Наше відео

Кабінет психологічної служби

obg 210

123

ndgl 116111

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ:

      
     

ДЛЯ СПІВПРАЦІ:

Для співпраці та зв'язку з нами на сайті Ви маєте декілька можливостей:

       КОНТАКТНА ФОРМА
   - ГОСТЬОВА КНИГА
   - ФОРУМ

Пишіть нам.

Ми будемо дуже вдячні за Ваші поради та зауваження.