Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Реєстрація

imgonline-com-ua-Resize-QSNFXaDgX0W1 жовтня – значуща дата, яка щорічно переповнює гордістю та хвилюваннями серця мільйонів громадян нашої України. Богом дана земля є святою і рідною, тому її захист – це найперший обов'язок народів. Для українців такою землею є Україна. Вона полита потом і кров'ю сотень поколінь. Ми з вами живемо на цій славній землі і повинні знати про мужні подвиги своїх предків, а також про наших земляків воїнів-захисників , які і сьогодні продовжують героїчну сторінку нашої історії, захищаючи кордони держави від ворогів.

Свято День захисника України офіційно встановлено 1 жовтня 2014 року Указом Президента «...З метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг Українського народу, сприяння дальшому зміцненню патріотичного духу у суспільстві та на підтримку ініціативи української громадськості». Нагальна потреба у такому загальнодержавному святі і саме цього дня особливо гостро постала після російської анексії Криму та початку воєнних дій на території Донецької та Луганської областей.
З метою формування в учнів розуміння єдності і цілісності України, почуття особистої відповідальності за долю держави, готовності служити Батьківщині, стати на захист державних інтересів країни та виховання глибокої поваги до воїнів, які захищають рідну землю від російського агресора у 7-А класі МОКВИНСЬКОГО ЛІЦЕЮ був проведений урок мужності «Слава незламним захисникам!». У ході заходу здобувачі освіти переглянули документальні фільми про мужніх захисників нашої держави та діяльність волонтерів, які своїми зусиллями наближають перемогу. Хвилиною мовчання згадали всіх, хто поклав життя за свободу і незалежність нашої країни.
Ми дуже любимо нашу державу і знаємо, що неодмінно переможемо й на нашій землі запанує мир і добробут! Слава Україні ! Героям слава!

Більше фото

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Join Us Facebook

Наше відео

Кабінет психологічної служби

obg 210

123

ndgl 116111

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ:

      
     

ДЛЯ СПІВПРАЦІ:

Для співпраці та зв'язку з нами на сайті Ви маєте декілька можливостей:

       КОНТАКТНА ФОРМА
   - ГОСТЬОВА КНИГА
   - ФОРУМ

Пишіть нам.

Ми будемо дуже вдячні за Ваші поради та зауваження.