Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Реєстрація

imgonline-com-ua-Resize-iwLsfMJ01xІз 23 вересня по 27 вересня у МОКВИНСЬКОМУ ЛІЦЕЇ проходив тиждень правових знань, метою якого було формування правової культури серед учнів. У тижні брали участь учні 1-11 класів, які відвідали різноманітні заходи, спрямовані на ознайомлення з правами та обов'язками.
Серед проведених активностей: інтелектуальна гра "Права дитини", виховна година на тему "Права людини", круглий стіл "Захист прав людини", де учні мали можливість обговорити актуальні питання у сфері права.

Особлива увага була приділена тренінгам та практичним заняттям. Практичний психолог ліцею Галина ЧЕРНЮШОК провела заняття з елементами тренінгу "Знай свої права", де учні в інтерактивній формі вивчали основи правової грамотності. Педагог-організатор Світлана ЧУДІНОВИЧ організувала турнір "Підлітки мають знати свої права", а вчитель правознавства Наталія ХАРЧУК провела правовий турнір "Подорож Україною права", де учні відкрили для себе нові аспекти прав людини в Україні.
Також активну участь у тижні взяла соціальний педагог Ольга КОШИК, яка продемонструвала здобувачам освіти презентацію, у ході якої було обговорено тему «Юридична грамотність – як захистити свої права".
Тиждень правових знань став важливим кроком у підвищенні рівня правової обізнаності учнів. Він допоміг їм краще зрозуміти свої права та обов'язки, а також навчив захищати свої інтереси у правовому полі.

Більше фото

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Join Us Facebook

Наше відео

Кабінет психологічної служби

obg 210

123

ndgl 116111

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ:

      
     

ДЛЯ СПІВПРАЦІ:

Для співпраці та зв'язку з нами на сайті Ви маєте декілька можливостей:

       КОНТАКТНА ФОРМА
   - ГОСТЬОВА КНИГА
   - ФОРУМ

Пишіть нам.

Ми будемо дуже вдячні за Ваші поради та зауваження.