imgonline-com-ua-Resize-tRBYoZ67iGq4tXFУ МОКВИНСЬКОМУ ЛІЦЕЇ з 16 жовтня по 20 жовтня 2023 року проходив тиждень протидії торгівлі людьми "Скажи: "Стоп торгівлі людьми!"".
Здавалося б, людство давно забуло про явище работоргівлі, яке більшість з нас асоціюють з давньою та середньовічною історією – кріпацтвом, «чорним рабством» та іншими подібними явищами. Проте, як свідчать факти, торгівля людьми є цілком сучасною реалією, чиє існування має потужне економічне підґрунтя. Ця проблема має глобальний характер, адже постраждати від торгівлі людьми може людина будь-якого віку, статі, походження, з будь-якою освітою і рівнем достатку.

Україна насамперед вважається країною походження постраждалих від торгівлі людьми.
Заходи проведенні впродовж тижня були спрямовані на: підвищення рівня інформованості здобувачів освіти; посилення відповідальності за правопорушення, пов'язані з торгівлею людьми; ідентифікація та реабілітація жертв торгівлі людьми; надання всебічної допомоги жертвам торгівлі людьми.
Здобувачі освіти та педагогічні працівники мали змогу ознайомитися з корисною інформацією "Міфи та факти про торгівлю людьми". Соціальним педагогом Ольгою КОШИК було проведено годинну спілкування з учнями 8-х класів на тему "Торгівля людьми. Міф чи реальність". Учні 9-х класів взяли участь у занятті з елементами тренінгу "ПротиДІЙ торгівлі людьми", яке з ними провела практичний психолог Галина ЧЕРНЮШОК. Класні керівники 1-11 класів провели години спілкування та бесіди: "Що таке торгівля людьми", "Людина не товар", " Торгівля людьми. Розпізнай небезпеку вчасно".

Більше фото

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Join Us Facebook

Наше відео

Кабінет психологічної служби

obg 210

123

ndgl 116111

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ:

      
     

ДЛЯ СПІВПРАЦІ:

Для співпраці та зв'язку з нами на сайті Ви маєте декілька можливостей:

       КОНТАКТНА ФОРМА
   - ГОСТЬОВА КНИГА
   - ФОРУМ

Пишіть нам.

Ми будемо дуже вдячні за Ваші поради та зауваження.