imgonline-com-ua-Resize-XdKzXKdYcAЗ метою удосконалення теоретичних знань і практичних навичок щодо дій здобувачів освіти в умовах надзвичайних ситуацій 04 травня в ліцеї було проведено День цивільного захисту.
Зранку присутні ознайомилися з метою, планом та завданнями. В змістовній формі були проведені тематичні години спілкування «Як діяти при виникненні надзвичайних ситуацій та інформаційно – роз'яснювальні бесіди. Спільно із представниками Державного пожежно-рятувального посту с.Моквин було здійснено відпрацювання дій за сигналом надзвичайної ситуації.

Впродовж дня здобувачі освіти переглядали відео матеріали, навчальні ролики, опрацьовували електронні книги «Мінна безпека не без ПЕКа» та «Безпечний Пекосвіт».
Проведені заходи поглибили знання учнів з питань пожежної безпеки, сприяли відпрацюванню навички правильних дій при надзвичайній ситуації; здобувачі освіти вчилися швидко оцінювати небезпечну ситуацію, приймати оптимальне рішення щодо її подолання, рятувати своє життя та надававти допомогу іншим.

Більше фото

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Join Us Facebook

Наше відео

Кабінет психологічної служби

obg 210

123

ndgl 116111

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ:

      
     

ДЛЯ СПІВПРАЦІ:

Для співпраці та зв'язку з нами на сайті Ви маєте декілька можливостей:

       КОНТАКТНА ФОРМА
   - ГОСТЬОВА КНИГА
   - ФОРУМ

Пишіть нам.

Ми будемо дуже вдячні за Ваші поради та зауваження.