изображение viber 2021-09-16 10-45-19-894 convertedУпродовж 27 вересня по 1 жовтня 2021 року у ліцеї проходив тиждень протидії булінгу (цькуванню). Протягом усього тижня педагоги проводили просвітницькі заходи з метою інформування учасників освітнього процесу про небезпеку булінгу та шляхи протидії йому.
З метою усвідомлення даної проблеми, на сайті ліцею розміщено поради для батьків та педагогів «Як уникнути ситуацій появи аутсайдера в дитячому колективі», «Що треба знати про насильство».

Унівським самоврядуванням було запропоновано бліц-інтерв'ю «Чим конфлікт відрізняється від булінгу?» та брейнстормінг в групах «Булінг чи піддражнювання?», комісією захисту прав дитини було організовано тематичне коло «Жертвою булінгу може стати кожен!».
Здобувачі освіти відвідали заняття з елементами тренінгу «Запобігання та обмеження проявів агресивної поведінки здобувачів освіти», «Страшне слово «цькування»: як вилікуватися від булінгу» та годину спілкування з демонстрацією відеороликів «Розірви коло» та «Причини психологічного насильства».

Класними керівниками були проведені брифінги «Що потрібно знати про булінг» (9-11 класи), години відвертого спілкування «Булінг в учнівському середовищі» (5-8 класи) та квест «Подорож світом без булінгу» (1-4 класи).

Більше фото

Join Us Facebook

Наше відео

Кабінет психологічної служби

obg 210

123

ndgl 116111

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ:

      
     

ДЛЯ СПІВПРАЦІ:

Для співпраці та зв'язку з нами на сайті Ви маєте декілька можливостей:

       КОНТАКТНА ФОРМА
   - ГОСТЬОВА КНИГА
   - ФОРУМ

Пишіть нам.

Ми будемо дуже вдячні за Ваші поради та зауваження.