imgonline-com-ua-Resize-eve7CqkbWvУ МОКВИНСЬКОМУ ЛІЦЕЇ з 14 по 18 жовтня проходив тиждень протидії торгівлі людьми "Скажи: "Стоп торгівлі людьми!".
Торгівля людьми  жахливий злочин, що призводить до кримінальної експлуатації невинних осіб, змушуючи їх переживати знущання та неволю. Жертвою торгівлі людьми може стати будь-хто, будь-яка людина, незалежно від статі, віку, соціального статусу, рівня освіти тощо.

Впродовж тижня у ліцеї були проведенні різноманітні заходи з метою інформування щодо торгівлі людьми. Психологом ліцею Галиною ЧЕРНЮШОК було проведено заняття з елементами тренінгу "Тільки здається, що торгівля людьми  міф", а також здобувачі освіти ознайомилися з порадами "Твої правила безпеки. Захисти себе від торгівлі людьми". Соціальний педагог Ольга КОШИК провела інформаційну бесіду "Безпека життя  як наслідок власних вчинків", де обговорили правила безпечної поведінки. Педагог-організатор ліцею Світлана ЧУДІНОВИЧ зі здобувачами освіти на інформаційно-пізнавальній годині "Як вберегтися від торгівлі людьми під час працевлаштуванні за кордоном" обговорили про ризики пов'язані з працевлаштування за кордоном. Класні керівники провели години спілкування "Правила безпечної поведінки. Людина  не товар", години відвертого спілкування "Торгівля людьми. Розпізнай небезпеку вчасно", профілактичні бесіди "Протидія торгівлі людьми"

Більше фото

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Join Us Facebook

Наше відео

Кабінет психологічної служби

obg 210

123

ndgl 116111

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ:

      
     

ДЛЯ СПІВПРАЦІ:

Для співпраці та зв'язку з нами на сайті Ви маєте декілька можливостей:

       КОНТАКТНА ФОРМА
   - ГОСТЬОВА КНИГА
   - ФОРУМ

Пишіть нам.

Ми будемо дуже вдячні за Ваші поради та зауваження.