Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Реєстрація

imgonline-com-ua-Resize-vfTZ2onQTfqzGoCH.jpg21 вересня, українці разом з цивілізованим світом відзначають Міжнародний день миру та День миру в Україні.
Мета Дня – звернути увагу на необхідність завершення усіх війн та конфліктів.
Міжнародний день миру є символом надії та співчуття для мільйонів людей у всьому світі, які прагнуть завершення збройних конфліктів та побудови світу без війн та страждань.

Особливо це відчуття нині актуальне для нас – українців. Цей день – не лише символічна дата, але й важливе нагадування світу про те, що в нашій країні вже третій рік триває жорстока і кривава війна. Ми пережили стільки випробувань і втрат, що як ніхто розуміємо цінність миру.
З нагоди відзначення Міжнародного дня Миру, класним керівником та учнями 6-А класу МОКВИНСЬКОГО ЛІЦЕЮ був проведений ворк-шоп за темою «». Протягом заходу діти ознайомилися із символами та історією святкування даного дня. Активно відповідали на запитання вікторини, формулювали прислів'я про мир. Родзинкою заходу стало виготовлення голуба миру із паперу в техніці орігамі.
Сьогодні мир в Україні не є абстрактним бажанням, це усвідомлена мета до якої ми рухаємося і щиро віримо, що ці страшні сторінки нашої історії закінчаться найближчим часом.

Більше фото

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Join Us Facebook

Наше відео

Кабінет психологічної служби

obg 210

123

ndgl 116111

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ:

      
     

ДЛЯ СПІВПРАЦІ:

Для співпраці та зв'язку з нами на сайті Ви маєте декілька можливостей:

       КОНТАКТНА ФОРМА
   - ГОСТЬОВА КНИГА
   - ФОРУМ

Пишіть нам.

Ми будемо дуже вдячні за Ваші поради та зауваження.