imgonline-com-ua-Resize-Auzv5FAGHgTDV6a5Вже давно стало доброю традицією запрошувати письменників на гостину в літературну вітальню. Ми радіємо з того, що список почесних гостей нашого ліцею поповниться ще одним відомим іменем. 21 березня відбулася зустріч із творчою, щирою, відкритою до спілкування особистістю – письменником Миколою Семеновичем, українським журналістом, людиною талановитою і багатогранною, автором повістей «Трояндовий запах смерті», «Свиридова дубина», «Балашівка на стику двох окупацій», «Чудильник».

Всі його твори зачіпають срібні струни духовних переживань. Кожен окремий твір має свою неповторну енергетику і якесь зернятко для духовного поля, яке із любов'ю буде посіяне на полі нашої душі.
Віриться, що книги Миколи Семеновича стануть цікавим і вдячним матеріалом, яким скористаються учні, педагоги, численні шанувальники української слова. Нині, у час воєнних випробувань героїчної боротьби українського народу проти московського агресора, книга спонукає до ще більшої єдності і більш активної боротьби за волю і незалежність України.
Ми вкотре переконалися наскільки потужне слово нашого земляка, наскільки глибокі переживання заховані у книгах Миколи Семеновича.

Більше

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Join Us Facebook

Наше відео

Кабінет психологічної служби

obg 210

123

ndgl 116111

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ:

      
     

ДЛЯ СПІВПРАЦІ:

Для співпраці та зв'язку з нами на сайті Ви маєте декілька можливостей:

       КОНТАКТНА ФОРМА
   - ГОСТЬОВА КНИГА
   - ФОРУМ

Пишіть нам.

Ми будемо дуже вдячні за Ваші поради та зауваження.