imgonline-com-ua-Resize-XXZWQheyNtkІз 22 січня по 23 лютого 2024 року у МОКВИНСЬКОМУ ЛІЦЕЇ було проведено місячник національно-патріотичного виховання.
У рамках Місячника 22 січня були проведені заходи щодо відзначення Дня Соборності України: інформаційна бесіда «Моя Україна – у серці єдина», урок-громадянськості «Мій сонячний дім – моя Україна», усний журнал «Соборна мати – Україна одна на всіх, як оберіг», презентація у ліцейній бібліотеці «Соборність – духовне гасло єднання».
До Міжнародного Дня пам'яті жертв Голокосту класні керівники та вчителі історії провели уроки пам'яті «Свіча Голокосту не згасне».

Серед заходів щодо відзначення Дня пам'яті Героїв Крут був проведений круглий стіл «На Аскольдовій могилі український цвіт», урок мужності «В серцях людських не вмерли Крути!», тематична полиця «В серцях людських не вмерли Крути» ( у бібліотеці закладу освіти).
До Дня єднання України класні керівники провели флешмоб у соціальних мережах «Долоньки єдності».
Членами волонтерського загону на чолі із педагогом-організатором була проведена благодійна акція «Тільки в єдності – наша сила», у ході якої зібрано допомогу військовим – продукти харчування: консервація, сушка, засоби гігієни, кава, чай, цукор, печиво, крупи в асортименті, а також резинові чоботи, шкарпетки, медикаменти. Всю допомогу було передано старості села Моквин.
15 лютого 2024 року класними керівниками були проведені бесіди «Афганістан: подвиг, біль, пам'ять» та інформаційний дайджест «Афганістан – то біль і смуток, чиєсь обірване життя» щодо відзначення Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав.
До відзначення дня Державного Герба України були проведені класними керівниками тематичні заходи та година спілкування «Свята спадщина. Державний герб України».
До Дня вшанування пам'яті Героїв Небесної сотні класними керівниками 3-11 класів проведено: урок мужності «Герої не вмирають, доки пам'ять про них жива », виховна година «Нескорені Герої», урок патріотичного виховання «Наші герої не вмирають ніколи». У бібліотеці ліцею оформлено книжкову тематичну поличку, приурочену Революції Гідності та подіям на Сході України у 2014 році.
Учителями української мови та літератури були проведені заходи до Міжнародного дня рідної мови, а саме тематичні виховні заходи, конкурс читців-декламаторів, присвячений Міжнародному дню рідної мови «О мово рідна, золота колиска».
22 лютого 2024 року відбулося відкриття меморіальних дощок односельчанинам воїнам БОРОВЦЮ Михайлу Андрійовичу, КОНДРАТЮКУ Віктору Олександровичу, СТЬОПІНУ Миколі Васильовичу, ЧУБАЮ Юрію Миколайовичу, які загинули, захищаючи Україну від російської воєнної агресії.
До Дня скорботи і вшанування пам'яті жертв війни в Україні педагогом-організатором та активом учнівського самоврядування був проведений патріотичний захід «Вистояли – переможемо!».
Усі заходи, що проходили упродовж місячника національно-патріотичного виховання, були спрямовані на активізації патріотичного виховання дітей та учнівської молоді в ліцеї, виховання громадянських якостей особистості, духовно осмисленого патріотизму, утвердження української національної та громадянської ідентичності, виховання в учнів ціннісного ставлення до держави, рідного народу, стійкої громадянської позиції.

Більше фото

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Join Us Facebook

Наше відео

Кабінет психологічної служби

obg 210

123

ndgl 116111

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ:

      
     

ДЛЯ СПІВПРАЦІ:

Для співпраці та зв'язку з нами на сайті Ви маєте декілька можливостей:

       КОНТАКТНА ФОРМА
   - ГОСТЬОВА КНИГА
   - ФОРУМ

Пишіть нам.

Ми будемо дуже вдячні за Ваші поради та зауваження.