Одним із суттєвих показників морального здоров'я нації завжди було ставлення людей до тварин. Сьогодні вони, як ніколи, потребують нашого захисту, турботи, уважного ставлення, бо не мають дару мовлення, аби висловити нам свій біль та страх.
4 жовтня весь світ відзначав День захисту тварин. Всесвітній день тварин — міжнародний день, спрямований на привернення уваги людства до прав тварин та їх добробуту, привід нагадати людям про їхню відповідальність за домашніх тварин, які для багатьох з них стали дійсно незамінними членами сім'ї.

Наш ліцей підтримав ініціативу благодійної організації «Щаслива лапа». До Всесвітнього дня тварин були проведені уроки доброти. У початкових класах піднімалися питання про відношення між людиною і тваринами та розповідалося про правила догляду за котами і собаками. Проблеми гуманного відношення до тварин гостро обговорювалися на уроках доброти у 5-6 класах, де особливо наголошувалося про відповідальність за тих, кого ми приручили. Про етичне ставлення кожної людини до тварин та законодавство України, що до їх захисту, висвітлювалося на уроках доброти у 7-8 класах. Важливість взаємодії людей і тварин викликало широку дискусія у 9-11 класах.
Будь-яка допомога чотирилапим друзям важлива, адже цінним є кожне врятоване життя, особливо коли йдеться про тих, хто не в змозі себе захистити
Не будьте байдужими!

Більше фото

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Join Us Facebook

Наше відео

Кабінет психологічної служби

obg 210

123

ndgl 116111

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ:

      
     

ДЛЯ СПІВПРАЦІ:

Для співпраці та зв'язку з нами на сайті Ви маєте декілька можливостей:

       КОНТАКТНА ФОРМА
   - ГОСТЬОВА КНИГА
   - ФОРУМ

Пишіть нам.

Ми будемо дуже вдячні за Ваші поради та зауваження.