imgonline-com-ua-Resize-rk6BOtEqQLtQpUЗ метою формування правового світогляду, шанобливого ставлення до своїх і чужих прав і свободи, в рамках тижня правових знань відбулася зустріч здобувачів освіти з працівником ювенальної превенції інспектором СЮП Рівненського ГУНП в Рівненській області майором поліції БОЙЧУРОЮ Світланою Володимирівною. Під час спілкування учасниками обговорення особливо наголошувалося, що у кожного з нас є права, і ми повинні добре знати їх та вміти ними користуватися. Світлана БОЙЧУРА нагадала, що слід знати не лише свої права, а й обов'язки. Прагнучи відстояти свої права, не потрібно порушувати права інших!!!

Протягом кількох днів педагогами були проведені цікаві та змістовні заходи. Класними керівниками 1-11 класів були проведенні години спілкування: «Мої права та обов'язки», «Права та обов'язки дитини», «Повага до прав людини і свободи особистості», які сприяли розвитку в здобувачів освіти правової культури та формуванню активної громадянської позиції.
Соціальний педагог КОШИК Ольга Василівна підготувала для здобувачів освіти відеолекторій «Культура поведінки підлітка. Як її виховати?», що сприяв виробленню навичок і звичок правомірної поведінки.
Практичним психологом ЧЕРНЮШОК Галиною Фадіївною проведено заняття з елементами тренінгу «Хоч і я маленький, але маю право».
Педагог-організатор ЧУДІНОВИЧ Світлана Борисівна зі здобувачами освіти, що входять до складу комісії захисту прав дитини провела інформаційні хвилини юридичної грамотності «Права людини починаються з прав дітей!».
Дані західи були спрямовані на подолання в свідомості здобувачів освіти помилкових поглядів та переконань, негативних навичок і звичок поведінки.

Більше фото

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Join Us Facebook

Наше відео

Кабінет психологічної служби

obg 210

123

ndgl 116111

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ:

      
     

ДЛЯ СПІВПРАЦІ:

Для співпраці та зв'язку з нами на сайті Ви маєте декілька можливостей:

       КОНТАКТНА ФОРМА
   - ГОСТЬОВА КНИГА
   - ФОРУМ

Пишіть нам.

Ми будемо дуже вдячні за Ваші поради та зауваження.