Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Календар новин

Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Реєстрація

imgonline-com-ua-Resize-ZAEy0Y3kplЗ метою поліпшення роботи із запобігання дитячому дорожньо-транспортному травматизму, формуванню навичок безпечної поведінки на вулицях і дорогах, удосконалення і узагальнення знань з безпеки дорожнього руху, правил пішоходів, безпечного поводження під час руху до школи та додому у Моквинському ліцеї проходив тиждень «Увага! Діти на дорозі! Безпечна поведінка на дорозі учасників дорожнього руху (не водіїв)».
Відповідно до тематики тижня класні керівники проводили ряд заходів, націлених на підвищення обізнаності та усвідомлення найгостріших проблем безпеки дорожнього руху.

Учні початкових класів переглянули мультфільм «Дітям про правила дорожнього руху»,перевірили свої знання у вікторині «Знавці знаків» та ситуативно-рольовій грі «Абетка пішохода», поговорили про різні ситуації на дорозі під час бесіди «Безпечна дорога до школи».
У 5-11 класах проведено бесіди з елементами вікторини « Правила дорожнього руху знай і завжди їх пам'ятай», « Про правила дорожні повинен знати кожний», «Будь обережним на дорозі»; вуличний марафон «Дорожні знаки та їх значення»; виховні години «Безпека на дорозі  безпека життя», «Травмуючі фактори. Способи попередження травматизму».
Вся робота протягом тижня була спрямована на підвищення поінформованості учасників освітнього процесу про негативні наслідки дорожньо-транспортних пригод та стимулювання дій, спрямованих на усунення основних факторів ризику дорожньо-транспортного травматизму.

Більше фото

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Join Us Facebook

Наше відео

Кабінет психологічної служби

obg 210

123

ndgl 116111

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ:

      
     

ДЛЯ СПІВПРАЦІ:

Для співпраці та зв'язку з нами на сайті Ви маєте декілька можливостей:

       КОНТАКТНА ФОРМА
   - ГОСТЬОВА КНИГА
   - ФОРУМ

Пишіть нам.

Ми будемо дуже вдячні за Ваші поради та зауваження.