imgonline-com-ua-Resize-YUwm9r5hA62ROusМіжнародний день сім'ї відзначається щорічно 15 травня. Учні 1-А класу Моквинського ліцею провели свято «У колі рідної сім'ї».
Шанування батьків своїх – один із найсвятіших обов'язків людини і неоплатних боргів дітей. Найдорожчі у світі люди – рідні батьки.
Мудрість говорить: «Якщо твої плани розраховані на рік – сій жито, якщо твої плани розраховані на десятиліття – сади дерево, а якщо твої плани розраховані на віки – виховуй дітей».

В Україні залишається традицією сімейна мораль, коли з великою пошаною ставляться до старших, поважають їх, допомагають їм і постійно турбуються про них. Батькова хата, мамина пісня, дідусева казка, бабусина вишивка, батькова криниця – все це наша родовідна пам'ять, символи України, наші обереги.
Одна з головних заповідей Біблії говорить: «Шануй свого батька і матір». Ми повинні берегти своїх батьків, допомагати їм, не засмучувати, бути слухняними. Також повинні з любов'ю і повагою ставитися до своїх бабусь і дідусів. Ви – їхня опора і надія в майбутньому.

Відео

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Join Us Facebook

Наше відео

Кабінет психологічної служби

obg 210

123

ndgl 116111

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ:

      
     

ДЛЯ СПІВПРАЦІ:

Для співпраці та зв'язку з нами на сайті Ви маєте декілька можливостей:

       КОНТАКТНА ФОРМА
   - ГОСТЬОВА КНИГА
   - ФОРУМ

Пишіть нам.

Ми будемо дуже вдячні за Ваші поради та зауваження.